×

Beleven, ervaren en meemaken

In de omgeving van het Staphorsterveld en in onze mooie regio is er genoeg te doen voor jong en oud. We hebben alvast een aantal opties voor u op een rijtje gezet:

Op de boerderij zelf

In de boerderij is er veel ruimte om diverse binnen spelen te organiseren. Denk aan een Kahoot quiz of andere spelen. Op het grote sportveld kan men lekker voetballen of verschillende spelletjes doen. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op het geheel omheinde buiten terrein. Ga ook eens bij de koeien, kippen of de hangbuikzwijnen kijken. Lees hier meer.

Fietsen, varen en wandelen in de natuur

In de omgeving van onze boerderij en in de unieke natuurgebieden van de Kop van Overijssel of het gebied rond de Reest in Meppel is elk seizoen veel te zien en te beleven. Ook kunt u vanuit de boerderij de natuur in wandelen waar we een mooi wandelpad hebben midden door de weilanden. Lees hier meer.

Culturele en stedelijke ontdekkingen

Dorpen met een oud Hollands karakter en historische en moderne steden. Rijk aan cultuur, geschiedenis en mogelijkheden voor vermaak. Lees hier meer.

Sportieve en avontuurlijke activiteiten

Op het terrein of in de relatieve nabijheid van onze boerderij zijn er meerdere sportieve en avontuurlijke activiteiten te organiseren, bezoeken of te beleven. Lees hier meer.