×

Beleven, ervaren en meemaken

In de omgeving van het Staphorsterveld en in onze mooie regio is er genoeg te doen voor jong en oud. We hebben alvast een aantal opties voor u op een rijtje gezet:

Tuin, terras en boerderijdieren

Het terras is zo gelegen dat u altijd zicht heeft op de kinderen die achter de boerderij aan het spelen zijn. Het buitenterrein is voorzien van een hekwerk, zodat de kinderen op het terrein blijven.  Ga ook eens bij de kippen of de hangbuikzwijnen kijken. Lees hier meer.

Fietsen, varen en wandelen in de natuur

In de omgeving van onze boerderij en in de unieke natuurgebieden van de Kop van Overijssel is elk seizoen veel te zien en te beleven. Lees hier meer.

Culturele en stedelijke ontdekkingen

Dorpen met een oud Hollands karakter en historische en moderne steden. Rijk aan cultuur, geschiedenis en mogelijkheden voor vermaak. Lees hier meer.

Sportieve en avontuurlijke activiteiten

Op het terrein of in de relatieve nabijheid van onze boerderij zijn er meerdere sportieve en avontuurlijke activiteiten te organiseren, bezoeken of te beleven. Lees hier meer.

Eten, drinken op de vakantieboerderij of in de buurt

Eten laten bezorgen, lekker uit eten gaan, of een feest met een lopend buffet organiseren? Er zijn vele mogelijkheden, lees hier onze tips.

Tips voor het halen van boodschappen

Het is handig om uw boodschappen bij ons op de boerderij te laten bezorgen, zodat u uw volle karretje niet in de auto hoeft over te laden. Lees hier meer.