×

Tuin, terras en boerderijdieren

Een groot terras met veel ruimte om gezellig buiten te eten / drinken en tevens genoeg speelruimte.

Rondom de boerderij is er enorm veel ruimte voor sport- en speelgelegenheid. Rond racen op de skelters, voetballen of volleyballen op het grote veld. Of de kinderen vermaken zich uren op het springkussen wat we er bij verhuren. Gezellig samen een Kubb spel spelen, zelfs een compleet zeskamp op het veld is mogelijk. Ook is een stormbaan huren voor ons geen enkel probleem. En toch is er voldoende ruimte om uw auto op hetzelfde terrein te parkeren.

Ideaal voor groepen met kinderen

Het terras is zo gelegen dat u altijd zicht heeft op de kinderen die achter de boerderij aan het spelen zijn. De ouders kunnen gezellig wat drinken op het terras en ’s avonds gezellig rond de vuurschaal zitten. Ook is er voldoende buiten meubilair beschikbaar zodat u gezellig met z’n allen met mooi weer buiten kunt eten. Tafels, stoelen en parasols, ze zijn er voldoende. Mocht u met mooi weer graag een kinderbadje mee willen nemen dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Geen boerderij zonder boerderijdieren

Ga ook eens bij de kippen of de hangbuikzwijnen kijken. Als je geluk hebt kun je zelfs een vers ei uit het kippenhok pakken. De varkens hebben altijd zin in wat restjes groente of brood. De kids vinden het altijd geweldig om de varkens te voeren en te horen hoe ze smakken. In de zomermaanden lopen er ook nog 3 a 4 koeien naast de boerderij. Die zijn erg mak en vaak vind men het leuk om daar even bij te kijken of te aaien of zelfs wat te voeren.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.