×

Accommodatie met unieke kenmerken

Vakantieboerderij Reezicht maakt veel mogelijk met ruimte en locatie

De grote leefruimte van de boerderij biedt vele mogelijkheden bij elk weertype. Met onze 24 tweepersoons slaapkamers en open, professionele keuken bieden we een onderkomen aan grotere groepen, van alle leeftijden, dus ook met kinderen. Kijk bij onze Indeling en faciliteiten wat we u allemaal kunnen bieden. Daarom zijn we het ideale adres voor uw familieweekend of voor uw teambuilding bijeenkomst met overnachting en ruimte voor een cursus op locatie. Ook georganiseerde jeugdgroepen met leiding komen graag bij ons in de boerderij. Of gezellig met al uw vrienden en hun gezinnen een weekje met elkaar doorbrengen op onze boerderij behoort tot de mogelijkheden.

Onze persoonlijke benadering en directe hulp bij vragen is onze kracht. Omdat we bij de boerderij wonen maakt deze benaderbaarheid voor u en uw gezelschap een onbezorgd verblijf mogelijk.

Vermaak binnenshuis, maar ook heerlijk buiten vertoeven

De unieke ligging midden in de natuur, waarbij niemand last van u heeft als het wat later in de avond wordt, zorgt voor een volle dag genieten. Ons eigen ruime buitenterrein, terras en een groot sportveld met mogelijkheden voor zeskamp of andere spelletjes, bieden vele variatiemogelijkheden.

Tevens is er genoeg te zien in de omgeving van Staphorst / Boswachterij Staphorst en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.