×

Reviews van onze gasten

Hieronder leest u enkele reviews van onze gasten.

Tevens treft u hier, via Google reviews, een overzicht van actuele beoordelingen.

Vriendengroep uit zeeland

We hebben genoten. Wat een mooie locatie en wat een ruimte! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt op het springkussen en met de skelters. Heerlijk om ’s avonds te ontspannen in de sauna en het bubbelbad. Bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot ziens!

Kraamzorg groep.

Wat hebben jullie een unieke locatie. We hebben niets gemist en alles was top in orde. We hebben erg genoten van 2 hele mooie en fijne scholingsdagen. Graag komen we nog eens terug.

Familieweekend winter 2022

Het weekend is alweer voorbij, we hebben een prachtige tijd samen gehad. Wat een bijzondere locatie. Geweldig de grote ruimte waar we allemaal een plekje hadden en waar zoveel spelletjes mogelijkheden waren. We zien alweer uit naar een volgende keer.

Vriendengroep met kinderen

We waren hier een weekeind met onze vriendengroep. Wat een accomodatie! Iedereen was heel lovend over de boerderij. Geweldig! We hebben goed gebruik kunnen maken van de ruimte in de keuken en de zaal. De beamer deed het prima. Ook de kinderen genoten volop van de skelters en het springkussen en vonden het leuk om zelf een ei te mogen pakken bij de kippen. De grote braadpan buiten was ook een succes. In de avonden zaten we nog uren gezellig buiten rondom de vuurschaal. De slaapkamers garanderen een goede nachtrust. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens.

Grote familie tijdens sinterklaas

Wat een prachtige locatie, die zich erg leent voor leuke feesten. Wij, een grote familie hebben bingo, sinterklaas en het samenzijn uitgebreid gevierd. We zijn weer volop bijgepraat. Hebben heerlijk gekookt in de grote keuken waar echt alles aanwezig is! We waren nu voor de 2e keer bij jullie en komen zeker nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid!

38 personen met zeer gevarieerde leeftijden

We zijn in juni met een familie van in totaal 38 personen in Reezicht geweest. Leeftijd: 1 t/m 90 jaar. Het is ons uitstekend bevallen. Hele mooi grote zaal met een meer dan goed uitgeruste keuken ( 5 koelkasten maar liefst). Goede slaapkamers met prima bedden. De jacuzzi werd gebruikt door studerende jeugd en liefhebbende koppeltjes. En de uitstapjes naar Giethoorn (dat op 16 km ligt) waren leuk: natuurlijk de rondvaartbootjes, maar ook was er een schildercursus voor iedereen.

Familie Van der Stok

Wij zijn weer terug van een geweldig weekend bij jullie. Het ontbrak ons echt aan niks! We waren met een grote groep variërend van 1 t/m 65 jaar. En voor een ieder was er van alles te doen. De jacuzzi was favoriet bij velen, en we hebben heerlijk op het terras kunnen zitten met de vuurkorf en kaarsjes erbij. Het weekend was zonovergoten dus daarmee troffen we het wel. We hebben nog meerdere keren kunnen volleyballen en voetballen op het sportveld. De ruime keuken en recreatieruimte zijn perfect voor een grote groep. De kinderen vonden de pooltafel, tafeltennistafel, skelters, fietsjes en niet te vergeten de kippen en varkens helemaal geweldig. Bedankt en wie weet zie je ons over een paar jaar weer terug! Hartelijke groeten van de familie Van der Stok.

Weekendje te gast

Met een willekeurige groep mensen (in de leeftijd van 38 tot 70 jaar) uit ons dorp Rijsoord zijn we een weekend te gast geweest bij de fam. v.d. Berg in hun vakantieboerderij. Wat een vriendelijke en gastvrije mensen en wat een prachtig onderkomen. Complimenten!! Alles was keurig en ruim opgezet. Wij hebben bijzonder genoten met elkaar en van de accomodatie. Wij komen volgend jaar weer héél graag terug, want iets zoeken wat ruimer is of beter opgezet heeft geen enkele zin. Prachtige keuken en heerlijke bedden en veel privacy! Tevens is er genoeg te beleven in de omgeving waar deze vakantieboerderij staat. Fam v.d. Berg: Hartelijk dank en wij hopen jullie volgend jaar weer heel graag te ontmoeten!

Oma’s 90-ste verjaardag

Met de hele familie waren we ingekwartierd op Reezicht ter gelegenheid van Oma’s 90-ste verjaardag. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, deels met aanhang, 43 personen sterk. In de voorbereiding kregen we uiterst plezierige samenwerking met de verhuurders. De locatie bleek erg leuk met de mogelijkheden voor uitstapjes naar plaatsen als Zwolle, Meppel, Giethoorn en Zwartsluis of zwembaden te bezoeken. Uiteraard waren er meren voldoende om te surfen, boottochten te maken (met Natuurmonumenten). In Staphorst was alles prima te koop voor eten en barbecue. En tot en met de kleinsten kon iedereen zich goed vermaken, vooral ook omdat het zo ruim is opgezet. De mogelijkheid om met zijn allen te eten aan één grote lange tafel was erg leuk en de keuken was van alle gemakken voorzien. Een echt pluspunt. Door de opzet met allemaal tweepersoons slaapkamers sliep iedereen prima. Kortom, een aanrader voor grote familie-groepen.