×

Tuin en terras

Een groot terras met veel ruimte voor recreatie en buiten eten

Tussen de gebouwen van onze vakantieboerderij bevindt zich een ruim terras waar u heerlijk kunt zitten met de gehele groep, er zijn voldoende stoelen aanwezig met daarbij een groot aantal buitentafels. Mocht het erg warm zijn, dan hebben we ook nog een aantal parasols voor u klaar staan.

In de zomermaanden is het terras ideaal voor een barbecue, hiervoor heeft u een grote skottelbraai van 90 cm doorsnede tot uw beschikking. De gasfles zit erbij, dus hier heeft u verder geen omkijken meer naar. Wat later op de avond is het erg gezellig om samen nog even lekker warm rond de vuurschaal wat na te kletsen.

Sport, spel en activiteiten op het grasveld in de tuin

Het overige terrein is groot genoeg voor de jeugd om lekker rond te racen op de skelters, driewielers enz. Verder is er een groot grasveld achter op het terrein waar men kan voetballen of volleyballen of zelf een compleet zeskamp kan organiseren.

Alle ruimte achter de woning is tot uw beschikking en dat is zelfs na het parkeren van de auto’s nog zeer ruim. Dit gehele terrein is omheind met hekwerk en afsluitbaar met een poort zodat de kleintjes niet kunnen weglopen in een onbewaakt ogenblik.

 

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.