×

Voor de kinderen

Als de kinderen zich vermaken heeft u er geen kind aan!

Er is veel speelgelegenheid voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Zo zijn er binnen diverse tafelspellen zoals een: voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel, tafeltennistafel en een sjoelbak.

Voor de allerkleinsten is er een leuke speelhoek met een keukentje, keuken spulletjes en overig speelgoed. Ook een aantal loopauto’s. Buiten is er een groot voetbalveld met doeltjes en een volleybalveld. Er staan een groot aantal skelters (groot en klein) en nog een aantal driewielers, loopauto’s en traptrekkers die vrij te gebruiken zijn. Vooral de skelters vermaakt men zich uren mee van jong tot oud.

We beschikken ook over een XXL Kubb spel, dat is een erg leuk groepsspel wat prima op het sportveld of op het plein achter de boerderij gespeeld kan worden. Met de warme zomerdagen mag men gerust zelf meegebrachte badjes vullen of een complete buikschuifbaan op het gazon improviseren.

Geen boerderij zonder boerderijdieren

Kom gerust eens bij de kippen of de hangbuikzwijnen kijken. Als je geluk hebt kun je zelfs een vers ei uit het kippenhok pakken. De varkens hebben altijd zin in wat restjes groente of brood, dat vinden de kinderen vaak erg leuk om te voeren.

Springkussen en/of lasergame huren

Als extra optie kunt u nog een springkussen huren voor de kleinere kinderen of voor de wat oudere jeugd een uitdagend lasergame met maar liefst 12 laserguns en bijbehorende targets.

 

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.