×

Voor de kinderen

Als de kinderen zich vermaken heeft u er geen kind aan!

Er is veel speelgelegenheid voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Zo zijn er binnen diverse tafelspellen zoals een: voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel, tafeltennistafel en een sjoelbak.

Voor de allerkleinsten is er een leuke speelhoek met een keukentje, keuken spulletjes en overig speelgoed. Ook een aantal loopauto’s. Buiten is er een groot voetbalveld met doeltjes en een volleybalveld. Er staan een groot aantal skelters (groot en klein) en nog een aantal driewielers en loopauto’s die vrij te gebruiken zijn. Vooral met de skelters vermaakt men zich uren mee van jong tot oud.

Met de warme zomerdagen mag men gerust zelf meegebrachte badjes vullen of een complete buikschuifbaan op het gazon improviseren.

Geen boerderij zonder boerderijdieren

Kom gerust eens bij de kippen of de hangbuikzwijnen kijken. Als je geluk hebt kun je zelfs een vers ei uit het kippenhok pakken. De varkens hebben altijd zin in wat restjes groente of brood, dat vinden de kinderen vaak geweldig om ze te voeren.

Springkussen en/of lasergame huren

Als extra optie kunt u nog een springkussen huren voor de kleinere kinderen. Of voor de kids / jong volwassenen (vanaf ca. 10 jaar) een uitdagende lasergame met maar liefst 12 laserguns en bijbehorende targets huren. Dit kunt u vaak nog tijdens uw verblijf op de boerderij bij ons aangeven.

 

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.