×

Ruime living

Onze grote leefruimte biedt volop vermaak voor grotere groepen

De open indeling is ideaal voor jong en oud om zich allen in één ruimte te vermaken, Dus als het weer wat minder is kan men zich prima binnen vermaken zonder dat je last van elkaar hebt. Men kan gezellig wat bijpraten aan de bar. Genieten van de vele tafelspelen in deze ruimte of samen wat tv kijken in de grote zithoek of een kaart / bordspel spelen.

De ruimte is o.a. voorzien van meerdere speeltafels en speelgoed

Zo zijn er bijvoorbeeld een voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel, dartbord en tafeltennistafel aanwezig in deze ruimte. Ook eet men hier gezellig aan 2 grote rijen tafels, waaraan met gemak 48 personen kunnen zitten. Wilt u liever in groepjes zitten dan kunt u uiteraard de tafels zelf naar wens neerzetten. De zithoek met acht heerlijke banken bied voldoende plaats voor een grote groep personen en is voorzien van een grote TV met het Caiway zenderpakket. Verder staat er een moderne stereotoren met DAB+ en bluetooth voor een gezellig stukje muziek. Tevens kan men vanuit de zithoek gebruik maken van de beamer met een groot beamerscherm. Ideaal voor een voetbalwedstrijd of een formule 1 race enz. Gegarandeerd samen gezellig de wedstrijd beleven.

De jongste kinderen kunnen samen binnen spelen

Ook aan de jongste kinderen is gedacht en daarvoor is er een leuke speelhoek ingericht met een aantal loopauto’s en overig speelgoed. Zo kunnen ook de kleintjes zich prima zelf vermaken terwijl de ouders gezellig met de overige gasten bijkletsen.

De gehele ruimte is overigens voorzien van heerlijke vloerverwarming!

 

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.