×

Afzonderlijke slaapkamers

24 slaapkamers bieden veel privacy en een goede nachtrust.

Op de eerste verdieping zijn er boven de leefruimte twaalf slaapkamers 1 t/m 11 hebben 2 eenpersoonsbedden, een wastafel / spiegel, kledingkast en nachtkastjes met lampjes en een stoel.  En in slaapkamer 12 is een groot stevig stapelbed met een wastafel / spiegel en kledingkast en stoel. Op de eerste verdieping boven de sanitair afdeling bevinden zich nog 11 slaapkamers. Slaapkamer 13 t/m 22 hebben ook allen 2 eenpersoonsbedden, een wastafel / spiegel, kledingkast en nachtkastjes met lampjes en een stoel. Slaapkamer 23 heeft weer een stapelbed.

Zie ook de plattegrond op deze site voor een duidelijke slaapkamer indeling.

Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer (nummer 24) met 2 eenpersoonsbedden en daar aan vast een badkamer voor mindervaliden. Deze badkamer is voorzien van een ruime douche incl. douchestoel en een hoge toiletpot met opklapbare toiletbeugels.

Alle slaapkamers zijn voorzien van centrale verwarming, goede verduisterende (rol)gordijnen en insectenhorren.

Ruime privacy mogelijkheden voor verschillende samenstellingen

Er is bewust gekozen voor veel slaapkamers voor 2 personen zodat u wat meer privacy heeft tijdens de nachtrust. Dit is erg prettig om je toch even rustig terug te kunnen trekken als je de hele dag met zo’n grote groep op pad bent. Ook bij diverse jeugdgroepen is dit erg prettig ervaren omdat men dan eerder gaat slapen en elkaar niet eindeloos blijft wakker houden.

Er zijn 5 kinderbedjes aanwezig die op elke gewenste slaapkamer geplaatst kunnen worden. Dekentjes en bedlinnen voor de kinderbedjes dient men zelf mee te nemen.

Bed- en badlinnen huren

We bieden de mogelijkheid om bedlinnen / badlinnen bij ons te huren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de prijzen.

 

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.