×

Zorggroep vakanties

Georganiseerde zorgvakanties voor jongeren met leiding.

Bij ons bent u ook op het juiste adres voor zorgvakanties. Regelmatig hebben we groepen jongeren met hun leiding bij ons in de boerderij. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen die een weekje op kamp gaan in de schoolvakanties. De kinderen hebben een geweldige mooie tijd doordat er veel voor ze georganiseerd wordt op de boerderij of in de omgeving. Tegelijkertijd heeft het gezin thuis even wat rust en meer tijd en aandacht voor de andere gezinsleden. Zo heeft iedereen een super fijne tijd.

Doordat er zo veel slaapkamers zijn kunnen de kinderen rustig gaan slapen en houden ze elkaar niet hele nachten wakker. De leiding heeft hierdoor ook wat meer rust en kan de hele groep genieten van een goede nachtrust. Ook kan de kookploeg zich volledig uitleven in de grote horecakeuken die van alle gemakken voorzien is.

Iedereen vermaakt zich prima met de vele skelters, spelletjes op het sportveld of lekker tot je oren in het schuim zitten in het bubbelbad.

Door het grote terrein en sportveld bij de boerderij is er erg veel ruimte om buitenspellen met elkaar te spelen. Of bijvoorbeeld een complete hindernisbaan te huren. Zo zijn er tal van spelmogelijkheden op en in de boerderij mogelijk. Verder is er voldoende vermaak in de buurt zoals bijvoorbeeld het zwembad in Meppel of een klimpark of een dagje attractiepark Slagharen.

Vooral voor onderstaande groepen zijn we zeer geschikt:
  • Jongeren met autisme.
  • Jeugdgroepen met ADHD of ADD
  • Jongeren met downsyndroom