×

Vriendengroepen

Vriendengroepen van minimaal 35 tot 48 personen + 5 kinderbedjes.

Op onze boerderij is het zeer goed vertoeven met de hele vriendengroep inclusief de kinderen. Vaak krijgen we groepen die vroeger samen gestudeerd hebben of in hetzelfde dorp / stad zijn opgegroeid. Nu jaren later is iedereen gesetteld en heeft een gezinnetje. Om elkaar niet uit het oog te verliezen is het erg leuk om samen een weekend / midweek in onze boerderij door te brengen.

Er is voldoende spel gelegenheid voor de kleintjes waardoor u geen kind aan ze heeft. Zo kunnen ze zich binnen vermaken met minder mooi weer met de vele tafelspellen. Of als het mooi weer is buiten met de vele skelters en op het grote sportveld. Voor de allerkleinste kinderen is er binnen ook een speelhoek ingericht en staan er een aantal loopauto’s. Er kan ook een springkussen bij ons gehuurd worden die we dan op het sportveld zetten. Of een potje lasergamen in de avond als het al donker is, leuk voor jong en oud.

Eigenlijk hoeft u de boerderij niet af om zich goed te vermaken maar uiteraard is er in de buurt ook nog voldoende te zien en te beleven.

Kijk hiervoor bij Activiteiten en Wat is er in de buurt te doen.

Een luxe woning midden in de natuur met veel ruimte en privacy door de 24 aparte slaapkamers. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Vooral met jonge gezinnen is het fijn dat de kleintjes ’s avonds op tijd naar hun eigen slaapkamer kunnen. Zo hebben ze toch een goede nachtrust waardoor ze de dag erna ook weer goed te spreken zijn. Ook kunnen de ouders per stel een slaapkamer kiezen waardoor er veel privacy is na een gezellige drukke dag. Zo heeft u gegarandeerd een leuk weekend die altijd weer te snel voorbij is.

Bij ons in de boerderij kunt u onder andere terecht met de volgende vriendengroepen*:
  • Vriendengroepen met hun gezin.
  • Vriendenweekend i.v.m. huwelijksjubileum
  • Vriendenweekend met alphacursus of kerkgemeenschap
  • Sportvereniging met voldoende leiding.

*Helaas zijn studentengroepen of groepen jongeren zonder leiding, door diverse misdragingen, niet meer welkom! Twijfelt u of u in deze groep valt, neem dan a.u.b. contact met ons op.