×

Familieweekend

Groepen vanaf ca. 35 personen tot maximaal 48 personen + 5 kinderbedjes

Vakantieboerderij Reezicht is dé perfecte locatie voor een familieweekend of week. Doordat we een grote leefruimte hebben is er voor jong tot oud ruimte voldoende voor vermaak of gewoon een gezellig samenzijn. Ook het sportveld achter de boerderij bied volop mogelijkheden voor sport en spel. De grote open keuken zit aan de leefruimte verbonden en daardoor is iedereen zo veel mogelijk gezellig bij elkaar. Ook is er buiten een groot terras om gezellig met elkaar te barbecueën of een biertje te drinken. De kinderen vermaken zich altijd prima met de skelters, op het voetbalveld of met het springkussen en de zandbak. Binnen zijn er diverse tafelspelen waar de jonge en oudere jeugd zich altijd prima mee vermaken.

Wilt u graag een mooie wandeling maken door de natuur dan kan dit ook prachtig vanuit onze boerderij. Voor de boerderij is een natuurgebied waar u een speciaal gemaaid wandelpad kunt lopen. In de winter is het wel verstandig om laarzen mee te nemen. Zo kunt u volop genieten van de natuur en de rust midden in het Staphorsterveld.

Kortbij de boerderij liggen de dorpen Zwartsluis, Staphorst, Hasselt, Meppel ook hier is voldoende te zien voor de culturele vakantiegangers.

Een unieke combinatie van ruimtelijkheid en privacy

Onze ruime locatie heeft allemaal tweepersoons slaapkamers. Zo heeft u de ruimte die u nodig heeft en toch privacy op de slaapkamers. Na een drukke dag met z’n allen is het fijn om toch een goede nachtrust te hebben in uw eigen slaapkamer met heerlijke bedden.

Bij ons in de boerderij kunt u onder andere de volgende feestjes organiseren:
  • Jubileum, verjaardagen, etc.
  • Sinterklaas, kerst, etc.
  • Reünie, bijeenkomst, etc.