×

Bedrijfsmatig en teambuilding

Bijeenkomsten, cursussen, teambuilding en veel meer…

Reezicht is ook de perfecte locatie voor bijvoorbeeld teambuilding met uw bedrijf. Gezellig en doelmatig samenzijn met alleen genodigde personen, in een vergadering met beamer presentatie en/of samen de maaltijd klaarmaken (of juist geheel ontzorgt worden door de cateraar), we maken het graag mogelijk.

Wat is er mooier om met alle collega’s overdag die lastige cursus te volgen en ’s avonds gezellig met elkaar te barbecueën daarna te gaan bowlen in Zwartsluis (5 min rijden) en nog wat te drinken aan de bar in de boerderij. Zo ontmoet men elkaar op een andere manier en dit draagt vaak bij aan een nog sterker team gevoel.

We maken er samen een geslaagde bijeenkomst van

“Zo ontvingen we onlangs een groep vrouwen voor een tweedaagse cursus. Overdag is men in de grote zaal bezig met de lesstof die gegeven wordt door een leraar met een beamer presentatie enz. Na de cursus heeft men tijd voor ontspanning en maakt men een rustgevende wandeling in de natuur en tegelijkertijd is er tijd voor een goed gesprek met elkaar. Teruggekomen op de boerderij arriveert een heerlijke maaltijd die de cateraar op de locatie komt brengen. (Dit kunt u geheel naar eigen wens samenstellen.) Dan een gezellige avond met een hapje en een drankje erbij. Laat in de avond gaat iedereen naar zijn eigen slaapkamer en geniet van een heerlijke nachtrust om de volgende ochtend weer fris aan de ontbijttafel aan te schuiven. Warme verse broodjes, een gebakken ei enz. enz. gezellig om dit samen met elkaar klaar te maken of ook weer door de cateraar te laten bezorgen. Daarna begint men met de 2e cursusdag en rond 16.00 uur vertrekt iedereen weer naar huis. Zo kan men een lastige cursus samenvoegen met een leuke teambuilding en heeft iedereen een leuke tijd met elkaar gehad.”

Maak er een georganiseerd verblijf van, inclusief programma en uitjes

Onze locatie biedt vele variabele mogelijkheden, er is een grote gezamenlijke (vergader)ruimte, een groot terras en sportveld en 24 aparte slaapkamers voor groepen tot 48 personen.

Bent u geïnteresseerd wat Reezicht voor uw onderneming of voor uw collega’s kan betekenen? Bel / mail ons gerust voor meer info. We denken graag met u mee over een uitgebreid programma op maat.

Een waardevolle kennismaking in een ongedwongen landelijke omgeving
  • Teambuilding, teamtraining, etc.
  • Heidagen, vergaderingen, etc.
  • Cursussen, events, etc.